Contact

Dakrenovatie: De vijfde gevel van uw pand

Wanneer u een hellend dak laat renoveren, geeft u uw gebouw een totaal nieuwe dimensie. Vandenbulcke Gregory vervangt hellende daken. Naast het functionele mag er ook een esthetisch kantje aan de vijfde ‘gevel’ van uw gebouw zijn. Voor dakrenovatie in Kortrijk bent u aan het juiste adres.

Verschillende mogelijkheden

Het hellend dak is veruit de populairste vorm. Het leent zich voor iedere bouwstijl en biedt een onmiskenbaar voordeel met extra berg- of leefruimte onder de constructie. Bovedien zijn er verschillende materialensoorten mogelijk.

  • Leien
  • Dakpannen
  • Hout
  • Kunststof

Bij een hellend dak wordt de draagstructuur meestal gevormd door hout of metaal, die meestal volledig wordt weggewerkt. Het is van groot belang dat deze onderhoudsvrij en duurzaam is.

Isolatie

Isolatie is superbelangrijk. Niet alleen om warmte binnen te houden, maar ook om de energiefactuur te drukken. Een hellend dak langs binnen isoleren, is niet meer vanzelfsprekend wanneer u nuttige ruimtes onder de dakhelling heeft ingericht. Vraag informatie.

Contact

Als u voor Vandenbulcke Gregory kiest, dan maakt u altijd de juiste keuze. Kwaliteit, snelheid en de beste afwerking. Neem vandaag nog contact op en vraag naar een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons!
056 98 01 59