Contact

Vandenbulcke Gregory uit Kortrijk is een veelzijdig constructiebedrijf voor uw pand

Vandenbulcke Gregory is een dynamisch constructiebedrijf in Kortrijk en omgeving dat diverse bouwwerken voor u kan realiseren. Van dakrenovatie over gyprocwerken en houtconstructies.

 

Dakrenovatie

Wanneer u een hellend dak laat renoveren, geeft u uw gebouw een totaal nieuwe dimensie. Naast het functionele mag er ook een esthetisch kantje aan de vijfde ‘gevel’ van uw gebouw zijn.

Gyprocwerken

Een valse wand of plafond in uw woning? Een gipsplaat om een ruimte een andere indeling te geven? Snelle en gedetailleerde gyprocwerken zijn een kolfje naar de hand van Vandenbulcke Gregory.

Houtconstructie

U kan voor alle houtconstructies, binnen- en buitentoepassingen, terecht bij de constructiefirma. Bovendien wordt alles op maat gemaakt zodat u elke ruimte in uw woning of firma een nieuw of tweede leven kan geven.

Afbraakwerken

Als u met Vandenbulcke Gregory in zee gaat, dan wordt alles in het werk gesteld voor een vlotte, propere en vooral veilige afbraak. Alle veiligheidsvoorschriften worden in acht genomen.

Brandhout

Tijdens de winter zit u liever dicht bij de haard dan dicht bij uw zwemvijver. Voor deze haard is het handig om een stock van brandhout en boomschors op te slaan. Doe uw voorraad brandhout alvast in.

Contact

In de regio van Kortrijk kan u voor diverse activiteiten beroep doen op de diensten van Vandenbulcke Gregory. Vakmanschap op maat mag u in return verwachten. Vraag naar een vrijblijvende prijsofferte.

Contacteer ons!
056 98 01 59